+ TV

L’any 1999 dirigeixo, amb Lluís Marrasé, l’espai televisiu “Miralls” (Canal 33 / Televisió de Catalunya), una proposta audiovisual que s’emetrà durant gairebé dos anys consecutius (amb més de 100 programes realitzats).

Es tractava d’una proposta de petit format. El repte essencial va ser fer entendre al públic que tothom podia gaudir de la lectura d’un poema.

Alguns dels nostres protagonistes van ser la model Judit Mascó, el perruquer Lluís Llongueras, l'esportista Araceli Sagarra o la cantant cubana Lucrecia.

També escric diversos guions per a programes documentals com “Terra” i “Tarasca”, produïts i emesos pel Canal 33 (Televisió de Catalunya).

He realitzat entrevistes en el programa "Made in Barcelona" conduït per Daniel Domenjó (Urbe TV), he dirigit i presentat el programa "I per què dones?" (E-TV) i he col·laborat en el programa "Condició femenina" de Mayte Ametlla (Canal Català Televisió).

Al llarg de dues temporades, he col·laborat en la tertúlia d'actualitat "Plató obert" (TVE 24 h.) i també en el late night conduït per Carolina Ferre “Disculpin la interrupció” (TVE 2). En el marc de la celebració dels 50 anys de Televisió Espanyola a Catalunya he presentat, durant l’estiu de 2009, un seguit d’activitats (entrevistes a personatges populars, càstings de nous presentadors, concerts en directe, espectacles infantils...) arreu de les principals ciutats catalanes i també a Madrid, en una delegació mòbil anomenada En Ruta.

Des de setembre de 2010, començo una nova etapa de reporter en prestigiós programa REC Reporteros Cuatro, dirigit per Jon Sistiaga (CUATRO tv).

Enllaços & descàrregues